Domov / Opazili smo / Izdelajmo voziček s predalniki za v garažo, delavnico,…

Izdelajmo voziček s predalniki za v garažo, delavnico,…

Vozički s predali so vedno dobrodošli v garaži ali pa delavnici. Orodje ali pa pripomočke imamo tako vedno pri roki obenem pa tudi premično odlagalno površino na katero med delom lahko postavimo orodje, razne naprave,… Na trgu je sveda veliko možnosti vozičkov narejenih iz različnih materialov, kjer so najbolj pogosti leseni, ki so mišljeni v večji meri za notranjo uporabo in pa kovinski, ki se uporabljajo v garažah. Vsak ima seveda svoje prednosti in slabosti. Ko pa pridemo do izbora pa dostikrat vidimo, da nam pri enem ni všeč to da ima malo predalnikov, odlagalnih površin ali pa je potem narejen iz lesa, kar pomeni, da ni prav primeren za uporabo v vlažnih razmerah. Odvisno od potrebe je tako potrebno izbrati pravega. Kaj pa če ga ne najdete obenem pa želite cenovno ugodno rešitev? Ideja je, da ga naredimo sami in ne prekoračimo cenovno mejo 80 EUR. 

V našem primeru smo si zaželeli voziček ki bo:

  • vremensko obstojen,
  • lahko ga bomo oprali kadarkoli bomo to želeli brez pomislekov,
  • imel bo zadosti odlagalnih površin,
  • imel bo zadosti velikih predalnikov za naše pripomočke

Od želja do nakupa potrebnega materiala: 

  • kvaliteten plastični regal – glede na to, da smo želeli material, ki ga bomo lahko kadarkoli oprali in bo zadosti stabilen smo izbrali boljši regal narejen iz kvalitetne plastike. Izbrali smo regal velikosti posamične poslice 78cm x 39 cm v cenovnem rangu 25 EUR – v akciji (Merkur)
  • plošča s koleščki – glede na to, da smo želeli narediti voziček smo izbrali že narejen voziček, ki je namenjen teži do 200 kg s ceno 20 EUR (Bauhaus)
  • predalnik – predalnike smo želeli velike zato smo izbrali take, ki nam to omogočijo. glede na to, da je na voljo veliko različnih opcij boste tukaj skoraj verjetno našli prave za vas, saj so dimenzije le teh lahko zelo različne. Pri izbiri smo poleg velikosti gledali tudi na globino saj smo želeli, da se naš predalnik popolnoma prilagaja našemu vozičku. Tako smo izbrali predalnik globine 38 cm s ceno 15 EUR x 2 (E-Leclerk)
  • kavlji – želeli smo dodatne kavlje, ki nam bodo omogočali dodatne odlagalne površine za orodje, krpe,… s ceno 2 EUR (Merkur)

 

 Izdelava vozička:

 

Smo na koncu zelo zanimivega projekta izdelave vozička, ki je cenovno ugoden in izjemno priročen, saj smo ga izdelali po naših potrebah. Izdelava je sila enostavna in vzame zgolj uro vašega časa.

 

 

Vozički s predali so vedno dobrodošli v garaži ali pa delavnici. Orodje ali pa pripomočke imamo tako vedno pri roki obenem pa tudi premično odlagalno površino na katero med delom lahko postavimo orodje, razne naprave,... Na trgu je sveda veliko možnosti vozičkov narejenih iz različnih materialov, kjer so najbolj pogosti…

Review Overview

User Rating: 4.21 ( 25 votes)

Poglejte tudi

Naprava za prezračevanje trate omogoča optimalno delo na večjih površinah.

Vzdrževanje prezračevalnika trate

Pomlad in jesen je čas, ko se lahko lotimo prezračevanja trate. Prezračevanje trate omogoči trati ...

Stanley fatmax meter

Merjenje s samo eno roko – Stanley FATMAX meter

Podjetje Stanley je predstavilo novost na trgu, ki obljublja nekaj, kar gre dostikrat vsakemu domačemu ...

super ozvočenje v avtu

Super ozvočenje v avtu – Domači Mojster v akciji

Dandanašnji avtomobili imajo že bolj ali manj serijsko vgrajen avtoradio, kar večini uporabnikom zadostuje. Ko ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

zavihek

Ne zamudite naslednjega prispevka na Domači Mojster!

  • Gradnja in bivanje
  • Okolica in vrt
  • Zanimiva orodja na spletu
  • Napeljava in razsvetljava
  • Tehnika in orodje
  • Novice za domače mojstre
  • in še več....