Domov / Odveza odgovornosti/SPP

Odveza odgovornosti/SPP

Z registracijo, prijavo oz. z uporabo portala www.domacimojster.si se strinjate s splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se s splošnimi pogoji ne strinjate, portal prenehajte uporabljati.

Ponudnik spletnih strani portala www.domacimojster.si si pridružuje pravico do spremembe katerega koli dela portala in izbrisa katerega koli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa lahko pride do napake na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik ob ugotovitvi napake le to v najkrajšem možnem času tudi odpravil. 

Ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si ni odgovoren za kakršnokoli morebitno nastalo škodo na podlagi informacij pridobljenih na spletni strani. Obenem ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si ni odgovoren za morebitne netočnosti informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih, nepopolnih informacij prav tako pa tudi ne za primere, da dostop in uporaba informacij na teh spletnih straneh ni mogoča. Uporaba vsebin na spletnih straneh spletnega portala www.domacimojster.si je na lastno odgovornost.

Uporabljene fotografije in vsebine so lastno delo ali pridobljene iz drugih spletnih mest pri čimer je v slednjem primeru na koncu članka naveden tudi vir (vsebine, fotografij,…). Določene slike so pridobljene iz interneta in uporabljene z najboljšim namenom, zato nas v primeru napake ali kakšne nenamerne kršitve intelektualne/avtorske lastnine o tem obvestite in bomo takoj ukrepali. Ponudnik portala www.domacimojster.si ne odgovarja za vsebino objavljeno od prijavljenih uporabnikov, saj uporabniki sami odgovarjajo za objavo vsebine, ki mora biti brez kršenja intelektualne lastnine ali osebnostnih pravic. Prepovedano je trajno kopiranje besedila in slik brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika spletnega portala www.domacimojster.si. Povpraševanje se pošlje na info@domacimojster.si.

V primeru, da ste menja, da je kakšna fotografija ali vsebina nepravilno uporabljena, nas prosim kontaktirajte in takoj bomo poskrbeli za ustrezno odstranitev ali popravek le te.

Ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku, tablici, telefonu oz. drugi napravi v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke, katere namen je zagotoviti uporabnikom prijazne storitve in prilagoditi spletni portal željam uporabnikov. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Ponudnik spletnega portala www.domacimojster.si pogoje uporabe (spp) lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se obvezuje, da bo občasno na portalu preverjal, ali so se pogoji uporabe spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe ne bo več soglašal, mora takoj prenehati z uporabo portala. Sicer pa z vstopom na spletne strani portala potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinja.

 

Veliko veselja pri branju vam želimo.

 

Okrajšave: SPP – splošni pogoji poslovanja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

zavihek

Ne zamudite naslednjega prispevka na Domači Mojster!

  • Gradnja in bivanje
  • Okolica in vrt
  • Zanimiva orodja na spletu
  • Napeljava in razsvetljava
  • Tehnika in orodje
  • Novice za domače mojstre
  • in še več....